Podcast Meidenwerk

Hoe leuk is dit?! ik mocht in gesprek met Dick Smit over het belang van meidenwerk binnen het jongerenwerk. Waarom meidenwerk en wat is er nodig voor goed meidenwerk.

In de podcast serie “De dynamiek van het Jongerenwerk” neemt Dick Smit, consulent/trainer jongerenwerk bij Stichting Jong Rotterdam, de luisteraar mee in de dynamische wereld van het jongerenwerk.

Beluister de podcast.
De dynamiek van het Jongerenwerk, afl. 3 Bianca Boender

#YNG Escape Game

Het maken van de #YNG Escape Game is een droom van mij om jongeren weerbaar en sterker te maken op het gebied van social media. En die droom staat op het punt om uit te komen!!!

#YNG escape game is een escaperoomspel met 4 identieke escaperooms die tegelijkertijd gespeeld worden. Er worden teams gemaakt van maximaal 7 personen, en je strijdt om wie het eerste weet waarom Yara vermist is. Maar erg veel tijd heeft het winnende team niet om dit te vieren, want alle 4 de recherche teams moeten als een razende samenwerken om Yara te redden. Lukt het jou als recherche om binnen 60 minuten je taak te volbrengen en deze zaak op te lossen?

Dat moest natuurlijk wel getest worden. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk hier een kort filmpje van de test.

Wil jij dit ook?
Meer ingang van september is de #YNG Escape Game te boeken. In die maand staan we in Lansingerland in de provincie Zuid-Holland. Superleuk om met jouw vrienden, klas of team te spelen. Doe je mee? Kijk op de website voor meer informatie.

Speciaal voor jongerenwerkers
Ben jij jongerenwerker en wil jij de beste professional zijn in je vak? Doe dan mee aan één van onze You!nG on Tour trainingen. Maak bovendien tijdens de training gratis kennis met de #YNG Escape Game en ontdek de meerwaarde voor jouw tieners. Kijk op onze trainingskalender voor data en locaties.

Neem voor meer informatie of vragen over jongerenwerk gerust contact met mij op.

Bianca Boender
Trainer & methodiek ontwikkelaar bij You!nG

M 06 4124 5741
E biancaboender@you-ng.nl
W www.you-ng.nl