Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van het jongerenwerk 2019

18 juni | 09:30 - 17:00

- €100

You!nG geeft een workshop op de “dag van het jongerenwerk 2019”!

Werk jij met jongens? Wil jij ze laten ontdekken dat ze waardevol zijn, er echt toe doen en worden ondersteund bij het opgroeien tot sterke, emotioneel evenwichtige en maatschappelijk betrokken mannen. Leren om aan hun eigen leven, op een gezonde zelfstandige manier, vorm te geven. Kom dan naar de workshop en ontdek hoe je kan investeren in jongens met behulp van de methodiek You!nGman. You!nGman is dé preventiemethodiek voor het werken met jongens in de leeftijd van twaalf tot en met zeventien jaar en versterkt de eigen kracht en weerbaarheid van jongens door uit te gaan van hun mogelijkheden en kansen, hun talentontwikkeling en hun mogelijkheden om actief te participeren binnen de school en samenleving.

Workshopleiders zijn Bianca Boender directeur/ trainer van You!nG en Boaz van Lent. Trainer bij You!nG/Jeugdbeschermer bij WSG Ook onze samenwerkingspartner Jeugd-Punt die in de praktijk werken met de methodieken van You!nG zuillen aanwezig zijn.

In de workshop over You!nGman vertellen we op een interactieve manier over de methode en het
belang van het werken met de jongensmethode. In de praktijk gebruiken diverse
jongerenwerkorganisaties de methode.

Versterken en verbeteren voor de toekomst. Dat is het motto van de Dag van het Jongerenwerk, op dinsdag 18 juni 2019. Het is een dag vóór en vooral dóór jongerenwerkers. De organisatie is in handen van Lectoraat Youth Spot, Nederlands Jeugdinstituut, Sociaal Werk Nederland, BVJONG, gemeente ’s Hertogenbosch, Erasmus+ en Verdiwel.

 

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€100
Aanmelden?:
Klik hier om je aan te melden »

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€100
Aanmelden?:
Klik hier om je aan te melden »