You!nG Assessment

You!nG Assessment

Ben jij streetwise, booksmart of systeemsensitief?

Met het You!nG Assessment krijg je inzicht in je persoonlijke competentieontwikkeling. Daarnaast geef je invulling aan je persoonlijk ontwikkelplan en vergroot je je vakbekwaamheid op basis van je eigen professionele ambities.

Het assessment is ontwikkeld voor iedere professionals die zijn of haar vakbekwaamheid wil ontwikkelen in het kinder- en jongerenwerk. Je onderzoekt hoe jouw ontwikkelingsprofiel eruit ziet. Ook ontdek je hoe sterk de uitvoeringskarakteristieken ‘streetwise’, ‘booksmart’ en ‘systeemsensitief’ van invloed zijn op jouw werk. Op basis hiervan leer je hoe je je competentieontwikkeling gericht vorm kunt geven.

Met het You!nG Assessment werk je niet alleen aan je competentieontwikkeling, je krijgt ook handvatten om je gericht verder te ontwikkelen in dit prachtige vak. We gebruiken hiervoor de mede door You!nG ontwikkelde Competentie Matrix Kinder- en Jongerenwerk (CMKJ). Deze matrix is een handig hulpmiddel dat jou inzicht geeft in waar je nu staat én hoe je je gericht verder kunt ontwikkelen. Het het You!nG Assessment is een mooie aansluiting op je POP in het kader van je beroepsregistratie.

Download hier de Competentie Matrix Kinder- en Jongerenwerk (CMKJ). Meer uit de Competentie Matrix Kinder- en Jongerenwerk halen? Maak dan gebruik van ons You!nG Assessment.

Aanmelden & contact

Nieuwe data voor het assessment worden binnenkort gepubliceerd. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hieronder aan.

Contact opnemen

Competentie Matrix